Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Webinar “Hoe houd ik me staande als professional bij rouw en (aanstaand) verlies

 29,99

Beschrijving

Een online training/webinar voor professionals uit het onderwijs, de zorg en/of de hulpverlening: “Hoe houd ik mezelf staande als professional bij rouw en (aanstaand) verlies?”
In dit webinar leer je:
  • Wat rouw en verlies is
  • Welke verschillende vormen van verlies er zijn, want rouw en verlies is zoveel meer dan het overlijden van een dierbare
  • Hoe zich dat uit in de verschillende leeftijdsgroepen
  • Hoe je op een juiste manier je leerlingen, cliënten, patiënten en hun omgeving bij rouw en (aanstaand) verlies kut ondersteunen
  • Zonder jezelf daarbij uit het oog te verliezen, rekening houdend met je eigen kwetsbaarheid
  • Ook is er ruim de tijd voor het stellen van vragen en inbrengen van eigen casussen

 

Ik heb deze training al gegeven aan de medewerkers van de intensieve thuisbegeleiding van Zuyderland, alsook aan de verpleegkundigen van de thuiszorg van Zuyderland.
Zij waren razend enthousiast, stil op een positieve manier en gaven aan dat ze dit graag eerder hadden geleerd in hun loopbaan. Zodat ze zich zeker en sterk in hun schoenen voelen staan, wanneer zich dit in hun werkveld voordoet. En dat is vaker dan je denkt.
Ik ben Bianca Krol, rouw- en verliescoach. Ik geef persoonlijke begeleiding en/of trainingen op maat aan mensen die worstelen met hun rouw en verlies. Mijn hele leven heeft zowat in het teken gestaan van verlies. Waaronder het verlies van mijn moeder op vijftienjarige leeftijd aan huidkanker. Maar het meest bijzondere verlies, is het verlies van mijn man aan de gevolgen van een hersentumor na een ziekbed van vijf jaar.
Mijn meiden waren toen vijf en zeven. En toch ging en gaat het goed met ons. Door mijn vele (negatieve) verlieservaringen uit het verleden wist ik hoe het niet moest. Door mijn kennis en ervaring uit het onderwijs, en een goede intuïtie, wist ik ook wat mijn gezin wel nodig heeft. Later in verschillende nascholingen is bevestigd dat mijn aanpak een juiste aanpak was.
En die aanpak, gecombineerd met theorie, deel ik graag met je in dit webinar.

Extra informatie

Datum:

24/09/2024 om 16.00u, 16/10/2024 om 14.00u, 7/11/2024 om 19.30u