Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Workshop armband maken: “Elke kraal vertelt een verhaal”

Armband maken: “Elke kraal vertelt een verhaal”

Over de Workshop

In deze workshop creëer je een armband vol tastbare verhalen en herinneringen aan jou en je dierbare. Tijdens een betekenisvol gesprek ontwerp je een armband waarbij elke kraal symbool staat voor tastbare herinneringen en verhalen. Niets mooiers dan herinneringen te mogen delen en te luisteren naar verhalen die verteld mogen worden. Op het einde van de workshop ga je naar huis met een prachtige armband door jou gecreëerd. En een aandenken waar je ook lang na deze workshop nog van kan genieten.

De kralen zijn echte kwaliteitskralen, myuki en delica’s voor de kenners, in verschillende kleuren en maten 2mm, 3mm, 4mm.

Voorproefje van de Workshop: “Zoek een kraal uit die symbool staat voor het aantal jaren dat jullie samen zijn geweest.” En zo zijn er nog veel meer kralen die het verhaal van jouw verlies vertellen.

Het gesprek, het delen van herinneringen en verhalen, vormen een actief onderdeel van deze workshop.

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen: jong en oud, man of vrouw, ongeacht het soort verlies dat je hebt meegemaakt. Ook voor kinderen kan deze workshop zeer waardevol zijn. Je hoeft voor deze workshop niet creatief te zijn.

De workshop is een-op-een te boeken of te volgen in een groep lotgenoten. Waarbij je tussen lotgenoten ook troost en (h)erkenning vindt in de verhalen van anderen, maar ook de kans krijgt om als stille genieter deze workshop te volgen.

Klik op onderstaande link, die voor jou van toepassing is, om de workshop in je winkelmandje te leggen.

De datums voor de Lotgenotengroepsworkshop vind je hier:

  • 17 oktober 2024 – 14.00u
  • 25 oktober 2024 – 10.00u
  • 5 november 2024 – 19.30u
  •  

Tevens is deze workshop ook te boeken zonder een verlies centraal te stellen, maar als Groepsworkshop als je gewoon op zoek bent naar een leuke middag met je vriendinnen, je zus, je collega’s. De opdrachten worden dan aangepast aan de doelgroep. Neem hiervoor even contact op om een en ander af te stemmen.

Heb je vragen over deze workshop? Neem gerust  contact op.

Liefs, Bianca